info@migration.lt +370 5 2409509 LT EN RU
 
 
 
Pagrindinis
Paslaugos
Apie mus
Publikacijos
Kainos
Naujienos
Kontaktai
 
 

Paslaugos
 
 
Lietuvos pilietybė
 
Dviguba pilietybė
 
Leidimas gyventi Lietuvoje
 
Leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims
 
Studentų imigracija
 
Leidimas gyventi Lietuvoje. Šeimos susijungimas.
 
Leidimas gyventi Lietuvoje. Darbo programa.
 
Įmonės steigimas, pardavimas
 
Veikiantis verslas / Investiciniai objektai pardavimui Lietuvoje
 
Europos Sąjungos piliečių leidimas gyventi Lietuvoje
 
 

Prašom palikite savo UŽKLAUSĄ

Vardas


El. paštas


Klausimas




DOKUMENTAI


Prenumeruokite mūsų Naujienas!
 
Pagrindinis


Lietuvos pilietybė

Esate lietuvių kilmės asmuo, Jūsų tėvai, seneliai, proseneliai ar vienas iš jų gimė ir gyveno Lietuvoje, buvo Lietuvos piliečiai? Norėtumėte sužinoti daugiau apie savo galimybes įgyti Lietuvos pilietybę, Jus domina dviguba pilietybė Lietuvoje ar kiti su Lietuvos pilietybe susiję klausimai? Prašome kreiptis į mūsų teisininkus ir mes atsakysime į Jus dominančius klausimus. Skaityti daugiau >>>



Dviguba pilietybė

Lietuvoje dviguba pilietybė galima išimtiniais atvejais. Asmuo gali būti Lietuvos piliečiu ir kitos valstybės piliečiu, kai jis: yra asmuo, ištremtas iš okupuotos Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. ir įgijęs kitos valstybės pilietybę; yra asmuo, pasitraukęs iš Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. ir įgijęs kitos valstybės pilietybę; yra aukščiau nurodytų asmenų palikuonis. Skaityti daugiau >>>



NEMOKAMA ANALIZĖ Jūsų galimybių atkurti Lietuvos pilietybę
Leidimas gyventi Lietuvoje

Įmonės įsteigimas Lietuvoje ir teisėtos veiklos vykdymas yra pagrindas išduoti leidimą gyventi Lietuvoje įmonės savininkui ir/ar vadovui. Pradžioje išduodamas leidimas laikinai gyventi Lietuvoje (1 metams ir pratęsiamas kas metus), vėliau po 5 metų leidimas nuolat gyventi Lietuvoje (5 metams, kuris taip pat pratęsiamas). Po 10 metų nuolatinio teisėto gyvenimo Lietuvoje asmuo turi teisę įgyti Lietuvos pilietybę. Pristatome kelias verslo imigracijos į Lietuvą programas. Skaityti daugiau >>>



Leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims

Lietuvių kilmė yra pagrindas gauti leidimą gyventi Lietuvoje. Lietuvių kilmės asmeniui išduodamas leidimas gyventi Lietuvoje gali būti laikinas ir nuolatinis. Laikinas leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmeniui išduodamas 5 metams. Nuolatinis leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims yra išduodamas taip pat 5 metams. Skiriasi šių leidimų gavimo tvarka ir reikiamų pateikti dokumentų, norint gauti laikiną ar nuolatinį leidimą gyventi Lietuvoje, sąrašas. Skaityti daugiau >>>



Studentų imigracija

Užsieniečiui, priimtam studijuoti Lietuvos aukštojoje mokykloje, išduodamas leidimas laikinai gyventi Lietuvoje. Leidimas išduodamas 1 metams. Po šio termino asmeniui reikia kreiptis dėl šio leidimo pratęsimo. Leidimas laikinai gyventi Lietuvoje suteikia studentui teisę gyventi Lietuvoje leidime nurodytą laiką. Skaityti daugiau >>>



Leidimas gyventi Lietuvoje. Šeimos susijungimas.

Šeimos susijungimo pagrindu leidimas gyventi Lietuvoje gali būti išduodamas, kai: 1. Lietuvoje gyvena užsieniečio tėvai arba vienas iš jų, kurie yra Lietuvos piliečiai; Skaityti daugiau >>>



Leidimas gyventi Lietuvoje. Darbo programa.

Norėdami dirbti ir gyventi Lietuvoje, Jūs turėtumėte susirasti Lietuvos įmonę, kuri sutiktų priimti Jūs į darbą. Užsienietis, norintis dirbti Lietuvoje, turi turėti atitinkamą kvalifikaciją eiti numatomas pareigas, šią kvalifikaciją patvirtinančius dokumentus bei dokumentus, patvirtinančius ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį atitinkamoje srityje. Užsieniečio specialybės darbuotojų Lietuvoje turi trūkti. Skaityti daugiau >>>



Įmonės steigimas, pardavimas

Pagrindiniai įmonės steigimo etapai: 1. Įmonės pavadinimo pasirinkimas ir rezervavimas; 2. Steigimo dokumentų parengimas; 3. Įstatinio kapitalo suformavimas, kaupiamosios sąskaitos atidarymas banke (tuo atveju, jei būtina); 4. Steigimo dokumentų pateikimas notarui tvirtinti; 5. Notaro patvirtintų dokumentų pateikimas Juridinių asmenų registrui. Skaityti daugiau >>>



Veikiantis verslas / Investiciniai objektai pardavimui Lietuvoje

Skaityti daugiau >>>



Europos Sąjungos piliečių leidimas gyventi Lietuvoje

Europos Sąjungos valstybės narės pilietis ir jo šeimos nariai, neįformindami papildomų dokumentų, Lietuvos teritorijoje gali būti iki 3 mėnesių per pusę metų. Europos Sąjungos valstybės narės pilietis ir jo šeimos nariai Lietuvos gali būti ilgiau kaip 3 mėnesius per pusę metų, jeigu jis turi tam bent vieną pagrindą, nurodytąĮstatymo „Dėl užsieniečių teisinės padėties“ 101 straipsnio 1 dalyje, ir gavo specialią pažymą, patvirtinančią jo teisę gyventi Lietuvos teritorijoje. Skaityti daugiau >>>







 
 
2014 ©    Pagrindinis    Paslaugos    Apie mus    Publikacijos    Kainos    Naujienos    Kontaktai