line info@migration.lt line +370 5 2409509 line LT EN RU line
 
 
logo  
btn Pagrindinis btn
Teisinės paslaugos
Apie mus
Publikacijos
Teisinių paslaugų kainos
Naujienos
Kontaktai
 
 

Teisinės paslaugos
 
 
bul Lietuvos pilietybė
 
bul Dviguba Lietuvos pilietybė
 
bul Leidimas gyventi Lietuvoje
 
bul Leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims
 
bul Studentų imigracija
 
bul Leidimas gyventi Lietuvoje. Šeimos susijungimas.
 
bul Darbo programa Lietuvoje
 
bul Įmonės Lietuvoje steigimas
 
bul Investiciniai objektai pardavimui Lietuvoje
 
bul Leidimas dirbti Lietuvoje
 
bul Veikiantis verslas Lietuvoje
 
bul Įmonės Lietuvoje pardavimas
 
bul Europos Sąjungos piliečių leidimas gyventi Lietuvoje
 
 

Prašom palikite savo UŽKLAUSĄ

Vardas


El. paštas


Klausimas


 




dokDOKUMENTAI


mail newPrenumeruokite mūsų Naujienas!
 

Pagrindinis




1.jpg Lietuvos pilietybė

Esate lietuvių kilmės asmuo, Jūsų tėvai, seneliai, proseneliai ar vienas iš jų gimė ir gyveno Lietuvoje, buvo Lietuvos piliečiai? Norėtumėte sužinoti daugiau apie savo galimybes įgyti Lietuvos pilietybę, Jus domina dviguba pilietybė Lietuvoje ar kiti su Lietuvos pilietybe susiję klausimai? Prašome kreiptis į mūsų teisininkus ir mes atsakysime į Jus dominančius klausimus. Skaityti daugiau >>>



2.jpg Dviguba Lietuvos pilietybė

Lietuvoje dviguba pilietybė galima išimtiniais atvejais. Asmuo gali būti Lietuvos piliečiu ir kitos valstybės piliečiu, kai jis: yra asmuo, ištremtas iš okupuotos Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. ir įgijęs kitos valstybės pilietybę; yra asmuo, pasitraukęs iš Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. ir įgijęs kitos valstybės pilietybę; yra aukščiau nurodytų asmenų palikuonis. Skaityti daugiau >>>



NEMOKAMA ANALIZĖ Jūsų galimybių atkurti Lietuvos pilietybę
Leidimas gyventi Lietuvoje

Įmonės įsteigimas Lietuvoje ir teisėtos veiklos vykdymas yra pagrindas išduoti leidimą gyventi Lietuvoje įmonės savininkui ir/ar vadovui. Pradžioje išduodamas leidimas laikinai gyventi Lietuvoje (1 metams ir pratęsiamas kas metus), vėliau po 5 metų leidimas nuolat gyventi Lietuvoje (5 metams, kuris taip pat pratęsiamas). Po 10 metų nuolatinio teisėto gyvenimo Lietuvoje asmuo turi teisę įgyti Lietuvos pilietybę. Pristatome kelias verslo imigracijos į Lietuvą programas. Skaityti daugiau >>>



Leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims

Lietuvių kilmė yra pagrindas gauti leidimą gyventi Lietuvoje. Lietuvių kilmės asmeniui išduodamas leidimas gyventi Lietuvoje gali būti laikinas ir nuolatinis. Laikinas leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmeniui išduodamas 5 metams. Nuolatinis leidimas gyventi Lietuvoje lietuvių kilmės asmenims yra išduodamas taip pat 5 metams. Skiriasi šių leidimų gavimo tvarka ir reikiamų pateikti dokumentų, norint gauti laikiną ar nuolatinį leidimą gyventi Lietuvoje, sąrašas. Skaityti daugiau >>>



Studentų imigracija

Užsieniečiui, priimtam studijuoti Lietuvos aukštojoje mokykloje, išduodamas leidimas laikinai gyventi Lietuvoje. Leidimas išduodamas 1 metams. Po šio termino asmeniui reikia kreiptis dėl šio leidimo pratęsimo. Leidimas laikinai gyventi Lietuvoje suteikia studentui teisę gyventi Lietuvoje leidime nurodytą laiką. Skaityti daugiau >>>



Leidimas gyventi Lietuvoje. Šeimos susijungimas.

Šeimos susijungimo pagrindu leidimas gyventi Lietuvoje gali būti išduodamas, kai: 1. Lietuvoje gyvena užsieniečio tėvai arba vienas iš jų, kurie yra Lietuvos piliečiai; Skaityti daugiau >>>



Darbo programa Lietuvoje

Norėdami dirbti ir gyventi Lietuvoje, Jūs turėtumėte susirasti Lietuvos įmonę, kuri sutiktų priimti Jus į darbą. Užsienietis, norintis dirbti Lietuvoje, turi turėti atitinkamą kvalifikaciją eiti numatomas pareigas, šią kvalifikaciją patvirtinančius dokumentus bei dokumentus, patvirtinančius ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį atitinkamoje srityje. Užsieniečio specialybės darbuotojų Lietuvoje turi trūkti. Skaityti daugiau >>>



Įmonės Lietuvoje steigimas

Pagrindiniai įmonės steigimo etapai: 1. Įmonės pavadinimo pasirinkimas ir rezervavimas; 2. Steigimo dokumentų parengimas; 3. Įstatinio kapitalo suformavimas, kaupiamosios sąskaitos atidarymas banke (tuo atveju, jei būtina); 4. Steigimo dokumentų pateikimas notarui tvirtinti; 5. Notaro patvirtintų dokumentų pateikimas Juridinių asmenų registrui. Skaityti daugiau >>>



Investiciniai objektai pardavimui Lietuvoje

Siūlome veikiančio verslo, investicinius objektus Lietuvoje. Jeigu Jūs neradote tinkamo verslo objekto žemiau esančiame sąraše, galite kreiptis į mus ir mes atliksime reikiamo objekto paiešką pagal pateiktus kriterijus. Skaityti daugiau >>>



Leidimas dirbti Lietuvoje

Užsienietis, norinti legaliai dirbti Lietuvoje, turi gauti leidimą dirbti ir leidimą gyventi Lietuvoje. Užsienietis, norintis dirbti Lietuvoje, pirmiausiai turėtų surasti darbdavį – Lietuvos įmonę, kuri norėtų jį įdarbinti. Suradus darbdavį, kreipiamasi dėl leidimo dirbti Lietuvoje užsieniečiui išdavimo. Pateikus dokumentus dėl leidimo dirbti Lietuvoje išdavimo, teikiami dokumentai dėl leidimo gyventi Lietuvoje užsieniečiui išdavimo. Skaityti daugiau >>>



Veikiantis verslas Lietuvoje

Siūlome veikiančio verslo objektus, investicinius objektus pardavimui Lietuvoje. Veikiančio verslo objektai - tai veikiančios Lietuvos įmonės, vykdančios veiklą ne vienerius metus, turinčios verslo idėją, darbuotojus, išvystytą veiklą, turtą. Atliekame veikiančio verslo objektų paiešką pagal Jūsų pateiktus kriterijus. Ruošiame verslo pirkimo-pardavimo dokumentus, atliekame teisinę dokumentų analizę, peržiūrą, patikrą, vertinimą. Skaityti daugiau >>>



Įmonės Lietuvoje pardavimas

Parduodame Lietuvoje įsteigtas įmones, teisinė forma - uždaroji akcinė bendrovė (UAB). Klientas gali pasirinkti įmonę iš turimų įmonių sąrašo arba užsakyti įsteigti įmonę su pageidaujamu pavadinimu. Rengiame įmonės pirkimo - pardavimo dokumentus, įgyvendiname įmonės pardavimo procedūrą nuo pradžios iki pabaigos. Skaityti daugiau >>>



Europos Sąjungos piliečių leidimas gyventi Lietuvoje

Europos Sąjungos valstybės narės pilietis ir jo šeimos nariai, neįformindami papildomų dokumentų, Lietuvos teritorijoje gali būti iki 3 mėnesių per pusę metų. Europos Sąjungos valstybės narės pilietis ir jo šeimos nariai Lietuvoje gali būti ilgiau kaip 3 mėnesius per pusę metų, jeigu jis turi tam bent vieną pagrindą, nurodytą Įstatymo „Dėl užsieniečių teisinės padėties“ 101 straipsnio 1 dalyje, ir gavo specialią pažymą, patvirtinančią jo teisę gyventi Lietuvos teritorijoje. Skaityti daugiau >>>







 
 
2014 ©    Pagrindinis    Teisinės paslaugos    Apie mus    Publikacijos    Teisinių paslaugų kainos    Naujienos    Kontaktai